Sing-In met Jeugdband Salvation

Wanneer:
januari 27, 2019 @ 7:30 pm
2019-01-27T19:30:00+01:00
2019-01-27T19:45:00+01:00
Waar:
De Oase
Stationsweg 39
9101 HX Dokkum

Jeugdband Salvation zal tijdens Sing-in het nieuwe jaar veelbelovend inluiden 

Dokkum- Op zondag 27 januari wordt de derde editie gehouden van deze muzikale ontmoetingsavond. Nu voor de tweede keer in De Oase aan de Stationsweg in Dokkum. Vorig jaar werd deze zingende start van het nieuwe jaar gehouden in de De Herberg ook in Dokkum. Het bijzondere is dat het gaat om een interkerkelijk event waarbij twee kerken samenwerken. De krachten, ervaringen en talenten worden gebundeld en versterkt tot een inspirerende samenkomst.

 “Maak het verschil” is het actuele thema van deze avond. Juist in een tijd waarin er zoveel gebeurd en alles zo snel veranderd. Een tijd waarin op de automatische piloot wordt geleefd en mensen door dagelijkse sleur in de drukte en in de menigte op lijken te gaan. Jong en oud proberen aan de maatstaven en verwachtingen van de maatschappij te voldoen. Als hiervan afgeweken wordt kunnen mensen zelfs angst hebben om “anders” te zijn. Dit terwijl we uniek geschapen zijn en voor zoveel meer bedoeld zijn. Naast de muzikale hoogtepunten zal het verbindend woord van Ds. Ton van der Wekken ons deze avond tussen de liederen door aan de hand meenemen. Daarnaast zijn het de songteksten van de liederen die de band heeft uitgezocht die rechtstreeks het hart binnenkomen. De band heeft zelfs speciaal voor deze avond een nieuw lied ingestudeerd.

Het belooft een avond vol samenzang en luisterplezier te worden en dit alles in een gezellige setting. Prachtige ballads en zowel bekende als de nieuwste opwekkingsliederen zullen elkaar afwisselen. Sterker nog, ze zorgen ervoor dat je niet stil kunt blijven zitten. Liederen van o.a Mathijn Buwalda, Kees Kraaienoord, Hillsong en zelfs Marco Borsato worden in een geheel eigen jasje gestoken. De prachtige harmonie van de meerstemmige zang, versterkt door de instrumentale klanken en ritmes maken deze avond tot een waar spektakel die je niet wilt missen. Wij kijken ernaar uit je dan te ontmoeten en vanaf 19.30 uur samen deze avond te beleven!

v.l.n.r.:

Joop Visser – Drum

Martine Hellinga – Zang/Akoestisch gitaar

Jesse Nutma – Zang

Marit Nicolai – Zang

Nathan Doornbos – Gitaar

Hannah Hettema – Zang

Menko Kalsbeek – Basgitaar

Christiaan Posthumus – Piano

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *