Kinderconcert en praiseconcert Marcel en Lydia Zimmer

Wanneer:
maart 18, 2018 hele dag
2018-03-18T00:00:00+01:00
2018-03-19T00:00:00+01:00
Waar:
Christengemeente Buitenpost
Marconistraat 5
9285 WG Buitenpost
Nederland
Kosten:
€ 3,50
Contact:
Platform outreach

Marcel en Lydia Zimmer geven op 18 maart twee concerten in de Christengemeente te Buitenpost.
Platform Outreach –interkerkelijke evangelisatie commissie in Buitenpost- organiseert op 18 maart twee geweldige concerten. Marcel en Lydia zullen ’s middags voor de kinderen een concert geven en ’s avonds voor de volwassenen. Tijdens de studie aan het conservatorium van Marcel werd het duidelijk (dat was ook zijn grootste verlangen) dat God zijn talenten wilde gebruiken om mensen mee te nemen in aanbidding, niet alleen door het musiceren maar ook door het schrijven van liederen (o.a. ‘Onze Vader’, ‘Aan Uw voeten’, ‘Til mij op’ en ‘Heer, U bent altijd bij mij’).

Lydia wilde altijd schooljuf worden met de bedoeling de zending in te gaan om kinderen van zendelingen te onderwijzen. Tijdens haar studie leerde ze Marcel kennen. Hun gezamenlijke passie – aanbidden en musiceren – werd steeds duidelijker.

In die periode allebei actief betrokken bij de Pinksterconferenties van Opwekking begonnen ze af en toe samen op te treden. Na het uitkomen van hun eerste cd ‘Wat een liefde’ zijn ze steeds vaker in het land te vinden waaronder 18 maart in Buitenpost. Wij willen iedereen van harte uitnodigen voor deze concerten!

Bestel hier uw tickets: www.christengemeentebuitenpost.nl/marcelenlydia
Via deze link is ook meer informatie over het concert te vinden
Komt u/kom jij ook?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *